GaleriAAA Restaurant

Lieve gasten,

Zoals jullie weten, heeft de overheid in het kader van de corona maatregelen besloten om alle horeca gelegenheden voor de komende weken te sluiten.

Afhalen en bezorgen is vanaf nu mogelijk! Bestellen kan hier

GaleriAAA Restaurant

In restaurant  GaleriAAA voelt het alsof je te gast bent bij een familie in Zuid-Europa. Geniet van een mooi menu omringd door de kunst van het AAAFresh-collectief. Ons table d’hote concept omvat kleurrijke gerechten met de heerlijke smaken uit Spanje, Italië en Frankrijk.
Ons menu wisselt regelmatig, waarbij de seizoenen worden gevolgd. Alle gerechten zijn vers, zelfgemaakt en met aandacht bereid. Onze koks hebben de tijd om juist die recepten te maken waar je thuis niet aan toekomt. Het is alsof je bij iemand thuis eet, maar wel met keuze uit verschillende mooie antipasti, tapas en kleine voorgerechten, een aantal hoofdgerechten en desserts. Dineren bij  GaleriAAA  is een beleving.   
GaleriAAA is een heerlijk grote en lichte ruimte waar we alle RIVM-voorzorgsmaatregelen goed kunnen toepassen zonder aan de fantastische sfeer te tornen.  

Afhaal- & bezorgservice

Lieve gasten,

Zoals jullie weten, heeft de overheid in het kader van de corona maatregelen besloten om alle horeca gelegenheden voor de komende weken te sluiten. Gelukkig mag er wel bezorgd en besteld worden. De vorige lockdown hebben we hier veel ervaring mee opgedaan.

Wij zullen u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen, en hopen u snel weer welkom te heten bij GaleriAAA restaurant. Laten we in de tussentijd goed voor elkaar zorgen, zodat we allemaal weer snel in goede gezondheid het dagelijkse leven kunnen hervatten.

Afhalen en bezorgen is mogelijk van donderdag t/m zaterdag van 17:30uur tot 19:30uur. Bestellen kan via onze website of hier beneden.

Een warme groet,

Namens het team van GaleriAAA restaurant.

PS ook bij ons zusterrestaurant Mangiare kunt u bezorgen en afhalen. Dat kan op www.mangiarerotterdam.com

AAAFresh123

Kunst van het kunstenaarstrio AAAFresh123 is te bezichtigen in en om het restaurant. Benieuwd wat ze nog meer hebben?

Start typing and press Enter to search